200 ГОДИНИ ОТ РОЖДЕНИЕТО НА ГЕОРГИ СТОЙКОВ РАКОВСКИОбратно Публикувано от Системен администратор на 14.4.2021 г. в категория Събития

 О Б Р Ъ Щ Е Н И Е

ДО

РОДИТЕЛИТЕ И УЧЕНИЦИТЕ

НА 22. СРЕДНО ЕЗИКОВО УЧИЛИЩЕ

„ГЕОРГИ СТОЙКОВ РАКОВСКИ”

СОФИЯ

 

 

 

 

УВАЖАЕМИ УЧЕНИЦИ И РОДИТЕЛИ,

 

            Приемете нашите най-сърдечни поздрави по случай 200-годишнината от рождението на патрона на нашето училище – Георги Раковски!

            Годините, бележещи положителното развитие на училището ни, са свързани с всеотдайността на няколко поколения радетели на духовността.

            Спазвайки възрожденските традиции на прадедите ни, продължаваме като модерно и съвременно училище да утвърждаваме направеното, приемаме авангардните форми на обучение и го запазваме като духовно средище, носещо името на Раковски – символът на възраждащия се български дух.

            Нека делата на пламенния радетел Георги Раковски бъдат стожерът на вечния духовен устрем на всички свързани с училището– учители, родители, ученици!

На всички вас желаем здраве, успех и воля, за да продължите своите начинания и да отговорите на предизвикателствата на времето, в което живеем, да откриете нови приятели и партньори – такива, каквито имате в 22. СЕУ „Г. С. Раковски”, София.

            Честит празник!

 

 

ЕЛЕНА КЪРПАЧЕВА                                                ПЕДАГОГИЧЕСКИ СЪВЕТ

ДИРЕКТОР НА 22. СЕУ                                            УЧЕНИЧЕСКИ ПАРЛАМЕНТПоздравителен адрес от кмета на р-н "Триадица"


Поздравителен адрес от Болградската гимназия