Благодарствено писмоОбратно Публикувано от Системен администратор на 1.7.2022 г. в категория Други

До ДИРЕКТОРА НА 22 СЕУ

С КОПИЕ ДО ЗАМЕСТНИК-ДИРЕКТОРА

 

Благодарствено писмо

 

 

                Уважаема госпожо Кърпачева,

 

            С това писмо искаме да изкажем най-искрените си благодарности към екипа на 22-ро СЕУ и персонално към госпожа Милушева и госпожа Кукурешкова за грижите и знанията, които даваха на сина ни Никола Маринов от 7-г клас през всички тези години на съвместна работа.

 

            Тяхната човечност, широк мироглед и знания за света, разбирането на детската психика, отношението им като грижовна майка, възпитаха у детето ни доверието и обичта, така необходими в нашето съвремие.

 

            Като класен ръководител на сина ни, госпожа Милушева винаги е била до детето ни в трудните моменти на общуване и комуникация със съучениците му. Тя съумя да изгради в него чувство на толерантност и желание за взаимопомощ. Сега той има самочувствието на човек, способен да се справи сам с проблемите в живота и да продължи напред.

 

            Искаме да изкажем огромната си благодарност за професионализма, с който госпожа Милушева и госпожа Кукурешкова подхождат, за уменията и знанията, които дадоха на Никола и възпитаха у него правилния подход на логическо мислене и сериозно отношение към учебния процес. Доказателство за всичко това са и резултати му на външното оценяване, благодарение на които детето ни може да продължи своето обучение в желаното от него учебно заведение.

            Благодарим за това, че успяха да запазят усмивката по лицето на сина ни!

 

            Пожелаваме им да останат все така позитивни, енергични, и всеотдайни – учители не по професия, а по призвание!

           

            Благодарим на целия екип на 22 СЕУ и на Вас, като Директор на училището!

 

С уважение: родителите на Никола Маринов, 7-г клас